szauna szauna szauna

RTL-Klub, Ecopoly

szaunaAz RTL-Klub Ecopoly címû mûsorának 7. adásában két fiatalember a magyar szaunázási szokások és lehetõségek elterjesztéséhez saját vállalkozási tervüket mutatták be a zsûrinek.


Molnár Tamás és Domsics Károly franchise-rendszerű szaunahálózatot szeretne létrehozni. A projektet Calidus-nak hívnák, ami latinul forrót jelent. Elmondták, hogy Győrnek van egy fürdője/uszodája, ami mellett egy kihasználatlan csónakház áll. Ide szeretnék felépíteni szaunaházukat, melynek prémium szolgáltatásait értékesítenék franchise rendszerben, azonban pontosan nem fejtették ki hogy ez mit takar. Ötletük megvalósításához 250 millió forintot kértek, a zsűri azonban nem látta forradalminak az ötletet, így nem támogatta a vállalkozást. Tamás 2 évet élt Németországban ahol dolgozott is szaunában és úgy látja, hogy a hazai szaunák szolgáltatásai sokkal alacsonyabb színvonalúak. Szeretné megvalósítani a szauna animációt is amely nem létezik még Magyarországon, bár itt sem fejtették ki hogy ez pontosan mit jelent. A zsűri véleményem szerint elkomolytalankodta a projekt megítélését, azonban Tamás és Károly nem volt elég felkészült a villámtárgyalásra, így nem is tudtak kellő megítélési alapot adni a zsűri számára. Ehelyett a szaunázás élményéről próbálták meggyőzni a zsűrit, ez a vonal azonban mint kiderült nem vált be, sokszor ironikusan ki is nevették a dolgot.

A zsűri véleménye így hangzott:

- „Az ötlet az nagyon szép, hogy csinálnak Győrben egy szauna-házat a Duna-parton. Sok sikert hozzá, de én kiszálltam” – Sztanó Tamás
- „Volt egy nagyon tűzforró atmoszférájú kanyar, az emocionális kapcsolat” – Erdélyi Zsolt
- „Egy olyan dolgot szeretnének átadni franchiseba, amit mégsem ők csinálnak” – Kutvölgyi Pál
- „A személyzet azt hazudja a vendégeknek, hogy üdvözlöm Önt, én szeretem Önt” – Erdélyi Zsolt.

Az adás részlete az RTL-Klub honlapjáról az alábbi címen tekinthető meg:
http://195.70.38.162/Ecopoly/7_adas/02_molnar_tamas_domsics_karoly.wmv

Ez a cikk részben az RTL-Klub honlapja alapján készült:
http://www.online.rtlklub.hu/ecopoly/?id=0605223987


::: További cikkek

::: Tallózó

szauna
szauna
szauna
szauna szauna szauna
   
levélírás